IB er en lille, hvid og nysgerrig hund med mod på livet. Klog og selvsikker som et barn – og lige så modig. Han er en oprigtig og omsorgsfuld lille fyr, der er god til at finde på. Han tager alt meget bogstaveligt, men bliver også opslugt af sin løbske fantasi.


Musen er IBs gode ven. Den er sig selv, men er også katalysator for IBs selvbevidsthed og karakter. Uden Mus, ville IB være meget ensom, men det er han ikke altid klar over.


Herudover møder vi Rotterne, Katten, en abe, en gris og mange flere.


Vi havde stor lyst til at producere underholdning, som både børn og voksne kan nyde sammen. Med IB oplever både store og små historier om lykkelige uheld. Historierne kredser om temaer og udfordringer uden endegyldige løsninger – og hvor det at vælge en rigtig for sig selv og holde fast, er unikt.


IB er børnenes egen leg. Ved at stimulere fantasi og facilitere fællesskabet, er oplevelser med IB også oplevelser, der lever videre, når skærmene er slukkede og bøgerne lukkede.

IB har familiære bånd med Peter Plys og Mis med de blå øjne, som han deler en livsfilosofisk nerve med.


Fantasi

IB stimulerer vores fantasi gennem oplevelser og opdagelser. Vi lægger vægt på humor, sproglighed, enkelt design og dansk tradition for børneunderholdning.


Fællesskab

IB er oplevelser for mindre børn, som større søskende og voksne også kan underholdes af. I den fælles oplevelse lærer vi af hinanden. Vi får et fællesskab og dermed også et fundament for at forstå hinandens værdier og erfaringer.


Fleksibilitet

IB er bøger, spil og dukketeater. IB er tilgængeligt når som helst og hvor som helst. Til den fælles oplevelse eller ”entertainment on the go” - til den lille pause eller lange køretur, men også godnatlæsning og nærværende stunder.


Fortrolighed

IB er fortrolighed med teknologi i et sikkert miljø. Gennem ”best practice” på den enkelte medieplatform, lærer børn, at bemestre teknologi, og at den er et værktøj for forskelligartede fortællinger.


TEAM

Peter Nordahl, forfatter

Debuterede i 1998 med ”Udkast til virkeligheden” der blev nomineret til årets debut. Har siden skrevet klassiske eventyr og skæbnefortællinger og arbejder i øjeblikket på et skuespil til Teateret ved Sorte Hest.


Rasmus Bregnhøi, illustrator

Prisvindende illustrator, bladtegner og billedkunstner. Han er uddannet på Danmarks Designskole og Akademiet i Reykjavik, Island. Han har illustreret over 30 billedbøger for børn og arbejdet som bladtegner ved Dagbladet Information og Berlingske Tidende.  Hans stil er ekspressiv, legende og fræk med naive figurer og elementer tydeligt inspireret af tegneserier.


Trine Laier, spilinstruktør

Har arbejdet med animation, kunst og spil siden 1993. I 2012 tog hun afgang fra Den Danske Filmskoles spil- og animations linje med det anmelderroste personlige dokumentarspil Yderst Hemmeligt. Spillet blev nomineret til Årets Kunstneriske Bedrift.


Bjørn Svin, komponist

Bjørn Svin er elektronisk komponist, performer og lyddesigner. I slutningen af 90erne slog han igennem med en melodisk og legesyg technomusik. Hans karismatiske performances gjorde ham til et sjældent syn på tidens klubscene. I den senere tid har Bjørns musik taget en drejning væk fra klubmusikken hen imod electronica, kunstmusik og ny kompositionsmusik.


Hans von Knut Skovfoged, spilproducer

Arbejder med spiludvikling i firmaet PortaPlay Aps. Hans’ track record vidner om stor interesse for interaktiv historiefortælling og spilproduktion til en bred vifte af alders- og målgrupper.


Lise Saxtrup, producer

Uddannet fra Københavns Universitet og Danmarks Journalisthøjskole, herefter producerlinien i filmkollektivet Super16. Brænder for at nå publikum med den skæve historie. Har produceret dokumentarfilm i Klassefilm siden 2004, senest My Love/Da Poul sprang ud og Dans for mig – begge produceret til dansk prime time tv og solgt bredt internationalt. Tager i øjeblikket Diplom i Ledelse - kunst og kultur.


Henrik Danstrup Holst, producer

Uddannet fra Den Danske Filmskole - producer linje. Står bag internationale spillefilm succes’er  såsom PUSHER 1-3, FEAR X, Valhalla Rising og andre. Han udmærker sig i finansiering og strategi for markedsføring og distribution. Er for nylig dimitterede med en Master i Oplevelses Ledelse fra Roskilde Universitet og har arrangeret masterclasses om mediebranchens udfordringer.


MiniCosmos Aps

Kronprinsessegade 46d, 4

1306 København K

info@hundenib.dk

 
TEATER_DK.html
IB_THE_DOG.html
ENGLISHIB_THE_DOG.html
OMshapeimage_5_link_0